Wie is CRMMarc?

Mijn naam is Marc la Chapelle. Ik woon in het prachtige ’s Graveland, bij Hilversum. Ik beschouw dat als Groot-Amsterdam, de stad waar ik geboren ben en verreweg het grootste deel van mijn leven gewoond heb.

Ik werk momenteel als zelfstandig consultant. Tevens ben ik met mijn bedrijf CRMHOW.COM bezig een kennis-community rondom CRM Consulting as a Service op te zetten. We bouwen aan een platform voor Do-It-Yourself implementaties en het leveren van Expertise-On-Demand. Tot 2015 was ik partner bij CRM Resultants, een Microsoft Dynamics implementatie-partij, waar ik ook mede-oprichter van was.  Voordien werkte in onder meer bij PeopleSoft, bij CIBER UK, bij de Hogeschool van Amsterdam en bij Elsevier Science Publishers. Ook heb ik – in een grijs verleden – gewerkt als muziekprogrammeur in jongerencentrum De Boerderij te Zoetermeer.

Ik werk graag en veel, maar houd daarnaast ook van een sociaal leven in kroegen en restaurants. Ik ben bestuurslid van de Lellebel Foundation en met het duo Rock ‘n’ Ronnie treed ik regelmatig op als boogie-pianist. En tenslotte ben ik actief als songwriter en liedjesmakelaar.

Advertentie
%d bloggers liken dit: