CRMMarc als Spreker

” Ik vind weinig zo leuk als het inspireren van anderen. Het houden van spreekbeurten is daartoe een uitstekend middel. Ik sta dan ook graag op het podium om een verhaal te vertellen of een presentatie te verzorgen en heb daar veel ervaring mee. Ik heb gepresenteerd op grote conferenties en internationale podia, maar ook heb ik honderden presentaties en software demonstraties voor kleine gezelschappen gegeven. Ik heb ervaring als inhoudelijk dagvoorzitter, maar heb ook regelmatig de presentatie verzorgd van festivals en evenementen. Tevens heb ik vele jaren radioprogramma’s gemaakt en ben ik actief als (zakelijk) podcaster.

Over het algemeen krijg ik erg positieve reacties op mijn presentaties. Men vindt dat ik een goede stem heb en men vindt mij ‘entertaining’. Daarnaast weet ik van mijzelf dat ik beschik over een groot improvisatievermogen, waardoor ik goed in staat ben het publiek bij mijn optredens te betrekken en in te spelen op onverwachte gebeurtenissen en/of actuele ontwikkelingen. Ik vind het leuk om mij presentaties te larderen met verhalen uit mijn eigen ervaring.

De onderwerpen waar ik veel over spreek zijn onder meer:

– Klantgericht ondernemen

– CRM implementeren

– Trends in CRM: relatiemanagement,  marketing, sales, customer service, community management, social CRM

– Big Data

– CRM in het onderwijs

– CRM bij non-profit organisaties

– Het oprichten en runnen van een CRM implementatie praktijk

Referenties:

“Marc La Chapelle is een entertainer die zijn muzikale virtuositeit combineert met zijn onderhoudende manier van presenteren. Marc slaagt erin om zijn passie voor het echt realiseren van relatiemanagement te koppelen aan zijn rustige en doch overtuigende manier om zijn boodschap over te brengen. Marc heeft een hoge gunningsfactor en zal daarom door het publiek altijd gewaardeerd worden.”

–  Martin ten Voorde, partner sales executive Microsoft Nederland

“Marc la Chapelle is een energieke trainer en spreker die met zijn vriendelijke aanwezigheid en deskundigheid een groep van begin tot eind weet te boeien. We hebben hem meermaals aan het einde van een programma ingezet om een vermoeid publiek te enthousiasmeren en te inspireren wat hij telkens met verve deed. In evaluaties komt Marc steevast als een van de beste sprekers van de dag naar boven.”

– Hans Hoornstra, Directeur FORMEDIA
Voor meer informatie of boekingen: marc@crmhow.com

Advertentie
%d bloggers liken dit: