CRMMarc als Consultant

Toen ik in 2003 als mede-oprichter van het consultancy bedrijf CRM Resultants in de wereld van Microsoft Dynamics CRM stapte, had ik al jarenlange ervaring als pre-sales consultant bij grote Amerikaanse software leveranciers als PeopleSoft en Remedy. Daar leerde ik het klappen van de CRM-zweep goed kennen. En toen ik in 2015, ruim twaalf en een half jaar en bijna honderd CRM-software implementaties later, afscheid nam van CRM Resultants,  besloot ik had om mij vooral verder te bekwamen in de niet per se software gerelateerde aspecten van klantrelatiebeheer, marketing en sales.

Als zelfstandig consultant ben ik op diverse terreinen inzetbaar. Denk hierbij aan het optimaliseren van marketing- en verkoopprocessen, het meten en adviseren ten aanzien van het verhogen van de klanttevredenheid, het herdefiniëren van service-processen en ‘customer journeys’, het adviseren bij CRM-tool selecties, het begeleiden van strategie-trajecten  en het coachen van consultants. Mijn ervaring ligt met name in het hoger onderwijs, de horeca en de creatieve- en culturele sector, maar ook in andere branches (zoals de financiële dienstverlening) heb ik veel projecten gedaan.

Ik ben bereikbaar via marc@crmhow.com

Advertentie
%d bloggers liken dit: