Waarom Geen Mobiele Apps Voor De Klanten?

Waarom wordt er als het over Mobile CRM gaat toch altijd vooral gesproken over het verlenen van remote toegang tot CRM data aan rondreizende vertegenwoordigers of servicemonteurs? Zijn het niet vooral de klanten die zelf hun kanaal en tijdstip voor interactie met hun leveranciers willen kiezen? En is het dan niet zo dat het bij Mobile CRM ook vooral zou moeten gaan over het leveren van apps voor deze klanten, die de interactie met het bedrijf faciliteren?

De meeste grote CRM software leveranciers leveren standaard echter nog geen self-service apps uit met hun applicaties. De focus blijft maar liggen op die vertegenwoordigers en service monteurs… Ik zou Microsoft, Salesforce, Oracle, SIEBEL, Sugar, Zohoo, en hoe al die leveranciers ook heten, graag wakker wille schudden: LEVER STANDAARD SELFS SERVICE APPS VOOR KLANTEN MEE MET UW CRM APPLICATIES! En dan graag niet alleen voor het inzien van service calls of het registreren van een event. Nee, we willen the full monty! Dus ook: het kunnen updaten van persoonlijke gegevens, het in- en uit opten voor een nieuwsbrief, het aanvragen van een offerte, noem maar op.

En als, beste CRM leveranciers, u deze apps al wel heeft, maar ik weet het niet, dan gaat er toch iets mis met de marketing… Maar… dan hoor ik het wel graag…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: